Waarom 10.000 pennen?

We krijgen regelmatig de vraag waarom we pennen aanbieden met een minimale hoeveelheid van 10.000. Dat lijkt namelijk heel erg veel. We snappen natuurlijk dat u deze vraag stelt en geven er dan ook graag antwoord op.

In de afgelopen jaren hebben we al honderden bedrijven geholpen met het bedrukken van pennen. Dat deden we meestal in hoeveelheden vanaf 500 pennen. In veel gevallen kwamen er van deze bedrijven weer snel vervolgorders omdat de voorraad pennen op was.

In de praktijk gaan pennen sneller dan vooraf ingeschat wordt.De kosten van een pen zijn minimaal en bovendien staat er reclame op. Een pen is dan ook een leuke weggever en vindt gemakkelijk zijn weg naar klanten, collega’s, cursisten, clubleden, familie en vrienden.

Met 10000pennen.nl spelen we in op de blijvende populariteit van de pen als goedkoop reclamemiddel. Vanaf nu hoeft een pen niet meer 15 of 20 cent te kosten, maar beschikt u al voor 10 cent over uw eigen pen met bedrukking.

Die 10.000 pennen zitten niet in heel veel grote dozen, maar slechts in een paar dozen van een normaal formaat. Die zet u dus gemakkelijk weg in uw magazijn. Zo heeft u altijd een grote voorraad pennen bij de hand.

Heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag met het vinden van de meest geschikte pen. Neem hiervoor contact op met info@10000pennen.nl of stuur ons een berichtje via de chatbox.