Pennen vanaf 250 stuks

Maak een keus uit een van deze fraaie pennen en wij ontwerpen en bedrukken ze gratis. Bovendien zorgen we ervoor dat alle pennen zonder verzendkosten zo snel mogelijk naar u toegestuurd worden.

500 Stuks bedrukte pennen, of liever meer?

We krijgen regelmatig de vraag waarom we pennen aanbieden met een minimale hoeveelheid van 10.000. Dat lijkt namelijk heel erg veel. We snappen natuurlijk dat u deze vraag stelt en geven er dan ook graag antwoord op.

In de afgelopen jaren hebben we al honderden bedrijven geholpen met het bedrukken van pennen. Veel van die bedrijven wilden niet meer dan 500 bedrukte pennen, maar belden of mailden ons dan alweer in korte tijd met een vervolgorder. Waarom? Omdat de pennen op waren.

In de praktijk gaan pennen sneller dan vooraf ingeschat wordt. Een pen is een leuke weggever en vindt dan ook gemakkelijk zijn weg naar klanten, collega’s, cursisten, clubleden, familie en vrienden. De kosten van een pen zijn minimaal en bovendien staat er reclame op. Daarom twijfelen de meesten er niet over om ze gratis weg te geven, liefst zoveel mogelijk.

Ontdek waarom 10.000 pennen helemaal geen slecht idee is